19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Zilele Școlii la Unirea

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

5 zile de sărbătoare la Colegiul Tehnic ”CF Unirea” din Paşcani. Unitatea de învăţământ a împlinit în acest an 96 ani de la înfiinţare, iar cu acest prilej, conducerea şcolii, elevii şi cadrele didactice au pregătit activităţi speciale în perioada 16 – 20 mai.

Azi dimineață zeci de invitaţi de la directori, profesori şi reprezentanţi ai administraţiei publice au participat la Gala de deschidere a “Zilelor Şcolii Unirea”. Timp de o ora a fost prezentată unitatea de invățământ dincolo de porţi, însă nu au lipsit momentele artistice susţinute de elevii uniriști.

O surpriză a venit din partea unui grup de profesori care a urcat pe scenă şi a arătat cât de bine cântă într-o interpretare de excepţie care a smuls ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

În partea a doua a evenimentului au fost înmânate diplome de excelenţă cadrelor didactice care au dus mai departe prestigiul şcolii. Au fost premiaţi şi elevii care au obţinut locuri importante la concursuri naţionale şi internaţionale sau la olimpiade.

De asemenea, tot astăzi a fost lansat primul număr al jurnalului unirist “Adolescenţa” care reuneşte gândurile profesorilor, experienţele elevilor, precum şi o parte dintre activităţile de-a lungul timpului desfăşurate la Unirea.

Menţionăm că printre activităţile programate în această săptămână la Colegiul Tehnic ”CF Unirea” se numără “Şcoala părinţilor Unirea”, ”Legături viruale”, “Cupa Unirea”, iar vineri va avea loc Cursul festiv de absolvire, promoţia 2016.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI