15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Zilele Școlii la Unirea

5 zile de sărbătoare la Colegiul Tehnic ”CF Unirea” din Paşcani. Unitatea de învăţământ a împlinit în acest an 96 ani de la înfiinţare, iar cu acest prilej, conducerea şcolii, elevii şi cadrele didactice au pregătit activităţi speciale în perioada 16 – 20 mai.

Azi dimineață zeci de invitaţi de la directori, profesori şi reprezentanţi ai administraţiei publice au participat la Gala de deschidere a “Zilelor Şcolii Unirea”. Timp de o ora a fost prezentată unitatea de invățământ dincolo de porţi, însă nu au lipsit momentele artistice susţinute de elevii uniriști.

O surpriză a venit din partea unui grup de profesori care a urcat pe scenă şi a arătat cât de bine cântă într-o interpretare de excepţie care a smuls ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

În partea a doua a evenimentului au fost înmânate diplome de excelenţă cadrelor didactice care au dus mai departe prestigiul şcolii. Au fost premiaţi şi elevii care au obţinut locuri importante la concursuri naţionale şi internaţionale sau la olimpiade.

De asemenea, tot astăzi a fost lansat primul număr al jurnalului unirist “Adolescenţa” care reuneşte gândurile profesorilor, experienţele elevilor, precum şi o parte dintre activităţile de-a lungul timpului desfăşurate la Unirea.

Menţionăm că printre activităţile programate în această săptămână la Colegiul Tehnic ”CF Unirea” se numără “Şcoala părinţilor Unirea”, ”Legături viruale”, “Cupa Unirea”, iar vineri va avea loc Cursul festiv de absolvire, promoţia 2016.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow