23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Zilele Școlii „I. Cantacuzino” din Pașcani

Sărbătoare la una dintre cele mai bune școli gimnaziale din Municipiu Pașcani. La cea de-a III a ediție a Zilelor Școlii au avut loc mai multe activități, dintre care premierea elevilor care au participat și obținut rezultate bune la concursurile și olimpiadele școlare și a profesorilor îndrumători. Nu au lipsit momentele artistice pregătite și comptițiile sportive.

235 de elevi din toate clasele, zero până la ultimul an de gimnaziu, din totalul de 846 cât sunt înscriși la această unitate de învățământ au primit diplome din partea conducerii școlii pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut la concursurile și olimpiadele școlare.

Toți cei prezenți în sala de sport, acolo unde a avut loc evenimentului, au avut ocazia să asculte imnul școlii. vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Directorul uniății de învățământ, profesor Daniela Simion, a spus că a ales să sărbătorească Ziua Școlii, primăvara și mai ales de  Buna Vestire pentru că aduce liniște, bucurie și armonie.

Cu ocazia Zilelor Școlii au fost programate mai multe activități, de la cele educative până la cele sportive. Nu au lipsit evenimentele dedicate Ziele Francofoniei, iar pentru săptămâna viitoare, micuții se pregătesc să facă mediul mai curat.

Amintim că la această școală învață 846 de elevi, de la clasa zero până la a VIII a. Ea a fost construită începând cu anul 1960.

Alte articole