29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Zilele Școlii „I. Cantacuzino” din Pașcani. 235 de elevi premianți. Se lansează imnul școlii

oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
answear.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
elefant.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Zilele Școlii „I. Cantacuzino” din Pașcani. 235 de elevi premianți. Se lansează imnul școlii.

Sărbătoare la una dintre cele mai bune școli gimnaziale din Municipiu Pașcani. La cea de-a III a ediție a Zilelor Școlii vor avea loc mai multe activități, dintre care premierea elevilor care au participat și obținut rezultate bune la concursurile și olimpiadele școlare, a profesorilor îndrumători. Este vorba despre 235 de elevi din toate clasele, zero până la ultimul an de gimnaziu, din totalul de 846 cât sunt înscriși la această unitate de învățământ. Ei vor primi flori și diplome, iar cei mai curajoși vor avea și un mic discurs în fața profesorilor și părinților.

De asemenea, la evenimentul programat mâine dimineață, 25 martie, începând cu ora 10.00, în sala de sport a școlii vor avea loc și momente artistice pregătite cu multă trudă de elevi și profesori. Va fi lansat și imnul școlii.

Tot cu această ocazie, profesorii de educație fizică și sport au pregătit și o competiție regională de handbal. Și-au anunțat deja prezența 16 echipe de la școlile din orașele din Moldova.

Amintim că la această școală învață 846 de elevi, de la clasa zero până la a VIII a. Ea a fost construită începând cu anul 1960.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI