More

  Zilele “Şcolii Gimnaziale Sireţel”: 148 de ani de la înfiinţare

  Array

  zilele scolii Siretel

  Scoala Gimnaziala Siretel a sarbatorit in perioada 18-21 mai a.c., prima editie a “Zilelor Scolii” si totodata un secol si jumatate de la infiintarea unitatii de invatamant. Timp de patru zile au fost organizate intreceri sportive, activitati specifice fiecarei catedre si o serbare cu dans, cantec si prezentare de moda.

  In prima zi, 18 mai, mai multe scoli din zona s-au intrecut intr-un campionat de fotbal, in care Scoala Siretel a obtinut locul III, iar cea din Humosu, o mentiune. Duminica, 19 mai, toti profesorii au participat la o slujba de pomenire pentru cadrele didactice trecute in nefiinta, care au indrumat de-a lungul anilor elevii din scoala Siretel. Cele mai frumoase momente din cadrul zilelor scolii au avut loc ieri, la Caminul Cultural din localitate. Sute de copii din toate cele patru institutii de invatamant componente, Humosu, Berezlogi, Siretel si Slobozia, au organizat un spectacol de zile mari cu dansuri moderne, populare dar si tiganesti. Pe langa momentele artistice, elevii au dat dovada si de creativitate, organizand o prezentare de moda din obiecte reciclabile.

  La eveniment a fost prezent si un invitat special. Gheorghita Rotaru, un cunoscut cantaret de muzica populara cu locul natal din Siretel si fost elev al scolii, a interpretat melodii pe scena caminului.
  Gheorghita Rotaru

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet