6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Zilele Scolii Gimnaziale Ruginoasa

Zile de sarbatoare la o scoala din comuna Ruginoasa. Oaspeti de seama au trecut pragul unitatii de invatamant si au luat parte la un program artistic deosebit. Intreaga scoala a rasunat de cantecele la chitara, iar pe holurile institutiei au fost amenajate expozitii de carte veche si lucrari artistice ale elevilor.

Scoala Gimnaziala Ruginoasa a sarbatorit astazi cea de-a doua editie a “Zilelor Scolii”. In cadrul festivitatii de deschidere, unitatea de invatamant a primit doua diplome de excelenta din partea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi.

Cantecele la chitara ale unui profesor de la Facultatea de Arte “George Enescu” din Iasi au rasunat in toata cladirea. Odata cu el, au fredonat versuri din melodii renumite si cadrele didactice de la Ruginoasa.
Holurile institutiei au fost umplute cu expozitii ale elevilor. Cele mai impresionante au fost cartile scolare vechi de zeci de ani.
Ziua s-a terminat cu un concurs interdisciplinar pentru invatamantul gimnazial, denumit sugestiv “Stiinta fara mistere”.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow