More

  Zilele Școlii din Ruginoasa

  Array

  Zi de sărbătoare pentru elevii şi profesorii Școlii din Ruginoasa. Începând de mâine, 22 ianuarie până pe 23, în unitatea de învăţământ sunt organizate diferite activităţi pentru a marca Zilele Şcolii Gimnaziale Ruginoasa, eveniment aflat la a III a ediţie.

  Activităţile programate pentru Zilele Şcolii vor debuta începând cu ora 9:00 cu un cuvânt de deschidere din partea conducerii şi prezentarea istoricului Școlii începând cu 20 ianuarie 1865. Nu vor lipsi concursurile de istorie locală unde elevii claselor IV-VIII vor arată cât de bine îşi cunosc originile şi evoluţia.

  Evenimentul va conţine şi program artistic. Învăţătoarea Gabriela Bucovina va interpreta povestea ”Ocaua lui Cuza”, în versuri. Ziua se va încheia cu un alt concurs, de această dată interdisciplinar “Ştiinţa fără mistere” la care vor participa clasele învăţământului gimnazial.

  În a două zi de sărbătoare Ioana Buzatu, elevă în clasa a VII a la Şcoala din Ruginoasa îşi va expune picturile pe sticlă, cu temă religioasă, la Centrul Cultural din localitate.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet