More

  Zilele Sadoveanu la Bibliotecă: Premiu de excelenţă pentru scriitorul păşcanean Leonard Gavriliu. Rezultatele concursului de proză (FOTO)

  Array

  Concurs de proza BibliotecaA doua zi de activitati dedicate Zilelor Mihail Sadoveanu a inceput la Biblioteca Pascani cu lansarea mai multor carti de catre scriitorul pascanean Leonard Gavriliu.

  Incepand cu orele 09:00, in sala de lecturi a institutiei de cultura, profesorul doctor a prezentat patru dintre volumele sale si anume “Structura si determinism in psihologia abisala”, “Publicist la Suceava”, “Aventuri pe Siret (editia a III-a definitiva) si “Judecati critice – volumul 9”.

  In cadrul evenimentului, prozatorul Leonard Gavriliu a primit din partea conducerii bibliotecii Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate.

  Leonard GavriliuIntrucat activitatea a fost inchinata Zilelor Sadoveanu, profesorul le-a marturisit celor prezenti cum l-a intalnit atat pe marele scriitor cat si pe poetul Nicolae Labis, a carui sora i-a fost colega la facultate.

  In cadrul manifestarii, au fost acordate si premii elevilor care au participat in cursul zilei de ieri la Concursul Judetean de Proza “Mihail Sadoveanu”.

  In urma jurizarii s-au obtinut urmatoarele rezultate:

  Concurs de proza Biblioteca castigatoriCategoria I (clasele V – VIII): Elena Delia Olan locul I, Ilinca Berenghia locul II, Stefana Miruna Bostan locul III; Maria Anghelus, Madalina Andreea Manolache si Dascalu Cristian mentiune;

  Categoria a II-a (clasele IX – XII): Mihaela Balan locul I, Florentina Topirnac locul II, Nadejda Crancenco locul III, Alexandra Haraguta mentiune.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI