0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

“Zilele Rezervației Forestiere” Tătăruși. Alex Velea, Radu Ile și Ileana Ciuculete printre invitați

Legislativul local din Tatarusi a stabilit perioada in care vor avea loc “Zilele Rezervatiei Forestiere”, un simbol turistic pentru zona comunei. In perioada 23 – 25 august vor fi cele trei zile de sarbatoare, in care se vor organiza concursuri, expozitii dar si concerte cu artisti renumiti.

Evenimentul va avea dubla semnificatie, pentru ca totodata se va sarbatorii si zilele localitatii Tatarusi. Asta pentru ca, la inceputul lunii iulie s-au implinit 615 ani de la prima atestare documentara.
Deschiderea va avea loc vineri, 23 august a.c., la Caminul Cultural Alexandru Vasiliu din localitate, unde va avea loc o expozitie de pictura si de carte. Potrivit celor spuse de edilul, Costel Iosub, totodata se vor organiza si concursuri scolare cu elevii din comuna. Apoi de sambata si duminica 24-24 august, vor avea loc spectacole sustine de artisti renumiti. Pana acum si-au anuntat prezenta Alex Velea, Radu Ile si Ileana Ciuculete. La toate acestea nu vor lipsi iujurile, comerciantii cu bauturi, mancare sau jucarii si focul de artificii de la miezul noptii din ultima zi.
Mentionam ca pentru organizarea acestui eveniment a fost alocata de la bugetul local suma de 25.000 lei, adaugandu-se 35.000 lei din sponsorizari si inchirieri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow