19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

„Zilele Paşcaniului”, prima propunere: Pavel Bartoş – prezentator, Brenciu, Andra sau Loredana în concert. Proinvest va oferi un concert extraordinar susţinut de artiştii moldoveni

Astazi, 3 iunie, de la ora 10.00 a avut loc prima intalnire a Comisiei locale pentru organizarea celei de-a cincea editii a “Zilelor Municipiului Pascani” programata sa aiba loc in perioada 5-7 iulie. Pentru inceput a fost pusa in discutie locatia unde urmeaza sa fie organizat evenimentul. Au fost mai multe propuneri: pe platoul din fata Primariei si pe strada Stefan cel Mare, pe Esplanada din zona Vale sau in zona stadionului CFR.
Pana la urma s-a stabilit ca in acest an „Zilele Pascaniului” sa aiba loc pe stadionul Siretul si imprejurimi. Astfel pe stadion va fi amplasata scena pentru spectacole, strada cu poligonul auto va fi inchisa pentru amplasarea comerciantilor, iar parcul de distractie va fi amplasat pe un teren din incinta complexlui sportiv.
Presedintele comisiei, viceprimarul Vasile Axinte spune ca in acest fel s-a tinut cont de numeroasele reclamatii primite de la pascanenii nemultumiti de zgomotul, fumul si aglomaratia din centrul orasului, de la editiile anterioare.

In ceea ce priveste programul artistic care urmeaza sa aiba loc in cele trei zile de sarbatoare, deocamdata nu s-a stablit nimic. Membrii comisiei au facut o serie de propuneri urmand ca in functie de onorariul solicitat si daca sunt liberi sa fie incheiate contractele cu artistii. Membrii comisiei au propus sa concerteze la Pascani, Loredana Groza, Andra, Smiley sau Connect-R. De asemenea, ca prezentatori au fost propusi, Pavel Bartos sau Mihai Morar si Daniel Buzdugan de la Radio ZU. O alta propunere interesanta este cea de a fi invitat sa concerteze la Pascani cunoscutul artist Horia Brenciu.In acelasi context s-a stabilit ca prima seara de concert sa fie rezervata artistilor locali, iar in ultima seara sa aiba loc un concert extraordinar sustinut de artisti din Republica Moldova, evenimentul urmand sa fie sponsorizat de firma Proinvest Grop Pascani.

De asemenea vor avea loc activitati culturale si sportive la Biblioteca Municipala, Clubul Copiilor, Muzeul Municipal si Casa de Cultura, directorii acestor institutii urmand sa prezinte cate un program in acest sens. Editia din acest an a „Zilelor Pascaniului” va fi organizata de o firma de specialitate, pana acum fiind depuse la Primaria Pascani 3 oferte din partea unor societati din Suceava si Bacau.

Mentionam ca din Comisia de organizare stabilita de Consiliul Local fac parte: Preşedinte: viceprimar, VASILE AXINTE 1. Ioan Ioniţă, consilier local al Municipiului Paşcani
2. Vasile Pleşca, consilier local al Municipiului Paşcani
3. Marius Pintile, consilier local al Municipiului Paşcani
4. Bogdan Alexa, consilier local al Municipiului Paşcani
5. Mirela Ancuţa – inspector, Compartiment Sport, Cultură, Culte
6. Marioara Preutu – director, Casa Municipală de Cultură “Mihail Sadoveanu” Paşcani
7. Mihaela Cojocaru – director, Biblioteca Municipală Paşcani
8. Bogdănel Mandric – director, Clubul Sportiv Municipal Paşcani
9. Gabriel Ciopraga – director, Clubul Copiilor Paşcani
10. Daniela Clistru – muzeograf, Muzeul Municipal Paşcani
11. Ştefan Popa – şef serviciu, Serviciul Gospodărie Comunală Paşcani
12. Alexandru Apetrei – consilier, Compartiment Patrimoniu şi Contracte
13. Eduard Dumea – director, S.C. Eco Salubritate S.A. Paşcani
14. Vasilică Avasiloaie – şef serviciu, Serviciul Poliţie Locală
Jilavu Ştefan – şef birou de ordine publică, Poliţia Municipală Paşcani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow