10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

“Zilele Pascaniului”, la un pas de a nu mai organizate. Liberalii s-au abtinut pentru ca ,, nu avem motive de distractie”

 

În cursul zilei de mâine Primăria Paşcani va semna contractul pentru organizarea Zilelor Municipiului Paşcani. Asta dup ace în şedinţa de ieri proiectul privind programul şi bugetul evenimentului au fost aprobate la limita de legislativul local. Consilierii liberali s-au abţinut de la vot pe motiv că banii alocaţi pentru distracţie ar putea fi folosiţi pentru investiţii.
În replică reprezentanţii primăriei au spus că banii au fost alocaţi pentru organizarea sărbătorii oraşului odată cu votarea bugetului iar executivul nu a făcut altceva decât să respecte voinţa consilierilor.
Aleşii locali au cerut lămuriri şi în legătură cu încasările din închirierile standurilor pentru comercianţi. Reprezentanţii Primăriei au spus că vor prezenta un raport când vor avea o situaţie finală
Discuţiile contradictorii au avut loc pe marginea unei adrese trimise consilierilor de constructorul care se ocupă de modernizarea zonei Vale prin proiectul finanţat din fonduri europene. Societatea a anunţat că începe să toarne şi stratul de uzură pe străzile modernizate acolo unde ar fi trebuit să fie înlocuite ţevile sparte. Primăria a spus că nu are bani suficienţi, apoi nu are proiectele necesare şic a investiţia urma să fie făcută de Apă Vital.
Probleme au fost şi la numărarea voturilor. Juriştii Primăriei au avut nevoie să citească legea administratiei locală ca să spună dacă cele zece voturi din partea consilierilor PSD au fost sau nu suficiente pentru aprobarea proiectului
Pentru organizarea Zilelor Pascaniului, în acest an Primăria va cheltui aproape 300.000 lei. La încheierea contractului va fi plătit 30% din suma iar restul după concerte. Evenimentul va fi prezentat de artistul păşcănean Daniel Iordachioaie iar în deschidere va avea loc un concert al trupei “Amadeus”.

afis

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow