22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Zilele Pașcaniului, in fața Primăriei. Strada Ștefan cel Mare, închisă pentru distracție

Administrația locală din Pașcani a hotărât că spectacolele de zilele municipiului să aibă loc pe platoul din piațeta Primăriei, nu pe stadionul municipal, așa cum s-a întâmplat până acum. 

Evenimentul se va desfășura în weekendul 29 – 31 iulie. Viceprimarul Cristian Rățoi a precizat că in cursul săptămânii viitoare ar urma să aibă loc prima ședința a comisiei de evenimente, când vor fi stabilite detaliile manifestărilor.

In ceea ce privește programul artistic, fiecare zi va fi dedicată unei anumite categorii de vârstă, iar prima , cea de vineri, va fi pentru tineri.  Firma organizatoare care va câștiga licitația se va ocupa de scenă,  artiști, lumini,  lasere și artificii.  Bugetul alocat acestei activități este între 350 000 și 400 000 de lei.

Nu vor lipsi nici corturile cu mâncare și băuturi, acestea ar urma să fie amplasate pe strada Ștefan cel Mare, de la Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino până la Casa Municipală de Cultură, iar traficul să fie închis pe acest segment. În ceea ce privește iujurile, se ia în calcul ca acestea sa fie amplasate în zona Stadionului Municipal.

Viceprimarul Cristian Rățoi a mai precizat, referitor la programul de funcționare al comercianților dar în ceea ce privește spectacolele, că cel mai probabil activitățile se vor încheia în jurul orei 23.00, și se va stabili clar un număr de decibeli, pentru ca locuitorii din zonă să nu fie deranjați de zgomot.

Menționăm că membrii comisiei pentru pentru organizarea zilelor municipiului Pașcani au fost stabiliți în cadrul şedinţei de consiliu local de joi, 28 aprilie, prin aprobarea unui proiect de hotărâre.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow