24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

ZILELE PASCANIULUI: BUGET MAI MARE, PENTRU MAI PUŢIN

Administraţia din Paşcani a suplimentat bugetul pentru organizarea “Zilelor Municipiului”. Hotărârea a fost luată în şedinţa extraordinară desfăşurată luni 11 iunie de la ora 10.00. Executivul a precizat că suma alocată iniţial, 300 000 lei,  nu este suficientă pentru a acoperi cheltuielile activităţilor aprobate de comisia de organizare şi a solicitat alocarea a încă 67 000 lei. Proiectul a fost aprobat doar de consilierii PSD, în timp ce liberalii din opoziţie au anunţat că nu sunt de acord cu suplimentarea bugetului. Ei au motivat că nota de plată pentru sărbătorirea oraşului este prea mare în raport cu încasările estimate din închirierea spaţiilor comerciale.

În replică viceprimarita Gabriela Nedelcu a spus că „Zilele Pascaniului” nu ar trebui privite ca o afacere ci ca o sărbătoare dedicată celor care contribuie cu taxe şi impozite la bugetul local şi că păşcănenii merită spectacole de bună calitate. Preşedintă comisiei de organizare a mai spus că în acest an, onorariile artiştilor sunt mai mari pentru că sunt solicitaţi să participe la manifestările dedicate centenarului.
Tot astăzi a avut loc şedinţa comisiei de organizare pentru stabilirea programului final. În acest an Zilele Municipiului Paşcani vor avea loc în perioada 29 iunie- 01 iulie 2018. În prima zi vor urca pe scenă trupa Hypnotique, Admiral C4C şi Roxana Nemes cunoscutul interpret de muzică populare Ion Paladi şi talentele locale.
În seara de sâmbătă vor concerta Loredana Groza şi bandul Agurida, Margareta Clipă, Vescan, Traian Ilea şi Valeria Codorean iar duminică Veta Biriş, Silvia Ene, Margareta Clipă, Hara, Ovidiu Lipan Ţăndărica şi Direcţia 5.
În aceeaşi şedinţă s-au stabilit şi o serie de măsuri organizatorice. Începând de miercuri 27 iunie va fi închis traficul rutier în zona pe strada Stadion, Dragoş Voda şi Zimbrului pentru amplasarea comercianţilor. De asemenea vor fi luate măsuri speciale pentru menţinerea curăţeniei, a ordinii publice, şi fluidizarea traficului rutier în zonă.
Menţionăm că ediţia din acest an a Zilelor Municipiului Paşcani va fi prezentată de Madalina Bălan şi Vlad Baba de la Antena 1

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI