More

  Zilele Pascaniului, 5-7 iulie la stadionul CFR

  Array

  zpc06754

  Veste buna pentru pascaneni, dupa o pauza de cativa ani administratia locala va organiza din nou “Zilele municipiului Pascani”.

  Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local ce va avea loc la sfarsitul acestei luni, consilierii vor avea de dezbatut  si votat un proiect legat de organizarea acestui eveniment.

  Mai exact, municipalitatea va trebui sa desemneze o comisie, care sa va ocupa de toate detaliile de organizare, sub conducerea viceprimarului Vasile Axinte.

  Zilele Pascaniului vor avea loc in perioada 5-7 iulie nu in centrul orasului ca pana acum ci in zona Stadionului Municipal, pentru a nu se mai produce deranjul din anii trecuti pentru locuitorii de la blocurile situate in apropierea scenei cat si a gunoaielor produse in urma evenimentului.

  Mai exact, conducerea orasului doreste sa amplaseze tonetele agentilor economici cu mici si bere, pe aleea Stadionului, parcul de distractii pe terenul de zgura din cadrul bazei sportive a CSM, iar scena pe care vor urca artistii sa fie amplasata pe suprafata de joc din incinta Stadionului Municipal.

  Mentionam ca, in Bugetul de Venituri si Cheltuieli al Municipiului pe anul 2013, pentru organizarea acestuie veniment a fost alocata suma de 70 000 lei care va fi recuperate din inchirierea domeniului public catre agentii economici. Mai mult, conducerea orasului spera ca la suma respectiva sa se mai adauge bani din sponsorizari si donatii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI