31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Zilele Pascaniului, 5-7 iulie la stadionul CFR

zpc06754

Veste buna pentru pascaneni, dupa o pauza de cativa ani administratia locala va organiza din nou “Zilele municipiului Pascani”.

Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local ce va avea loc la sfarsitul acestei luni, consilierii vor avea de dezbatut  si votat un proiect legat de organizarea acestui eveniment.

Mai exact, municipalitatea va trebui sa desemneze o comisie, care sa va ocupa de toate detaliile de organizare, sub conducerea viceprimarului Vasile Axinte.

Zilele Pascaniului vor avea loc in perioada 5-7 iulie nu in centrul orasului ca pana acum ci in zona Stadionului Municipal, pentru a nu se mai produce deranjul din anii trecuti pentru locuitorii de la blocurile situate in apropierea scenei cat si a gunoaielor produse in urma evenimentului.

Mai exact, conducerea orasului doreste sa amplaseze tonetele agentilor economici cu mici si bere, pe aleea Stadionului, parcul de distractii pe terenul de zgura din cadrul bazei sportive a CSM, iar scena pe care vor urca artistii sa fie amplasata pe suprafata de joc din incinta Stadionului Municipal.

Mentionam ca, in Bugetul de Venituri si Cheltuieli al Municipiului pe anul 2013, pentru organizarea acestuie veniment a fost alocata suma de 70 000 lei care va fi recuperate din inchirierea domeniului public catre agentii economici. Mai mult, conducerea orasului spera ca la suma respectiva sa se mai adauge bani din sponsorizari si donatii.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow