11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

“Zilele Orasului Hirlau” – distractie maxima, vreme rea

Hirlaul a fost in sarbatoare in acest sfarsit de saptamana. Sambata si duminica au avut loc “Zilele Orasului”, eveniment mult asteptat de oamenii din zona dar si din imprejurimi.

zilele harlaului 1

Startul petrecerii a fost dat la Conacul Polizu, unde a avut loc deschiderea oficiala cu discursurile oficialitatilor. Au fost prezenti politicieni, consilieri locali, primari si reprezentanti de la Prefectura si Consiliul Judetean Iasi.

Apoi a inceput distractia. O formatia din orasul Cimislia, din Republica Moldova i-a inveselit pe cei prezenti la sarbatoare. Programul a fost continuat de Ansamblul „Sarba cu naframa” de la Casa de Cultura din oras.

Duminica, in centrul orasului,  a avut loc premierea celor mai buni elevi care au obtinut locuri fruntase la olimpiade si concursuri scolare.

Voia buna a fost asigurata ulterior de majoretele de la Colegiul “Stefan cel Mare”  si de doua ansambluri din oras. Dupa talentele locale, au urmat artisti renumiti din tara dar si din Republica Moldova. Iubitorii de folclor i-au putut urmari pe Carmen Cornaci, Haiducii sau Margareta Clipa.

Spre finalul serii, pe scena au urcat Trupa Pact si Raluka iar piesele renumite au fost fredonate si de public. Sarbatoarea s-a terminat cu un foc de artificii si un show de lasere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow