More

  Zilele Municipiului Pașcani – Programul Casei de Cultură în zilele 8 – 10 iulie

  Array

  Zilele Municipiului Pașcani
  – Programul Casei de Cultură în zilele 8 – 10 iulie

  Mai sunt câteva zile până la sărbătoarea Municipiului. Pentru cea de-a VII a ediție, instituțiile subordonate Primăriei au pregătit programe speciale care să cuprindă activități pentru toate vârstele, de la expoziții până la muzică de promenadă sau teatru pentru copii.

  De exemplu, la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani, doritorii pot participa la deschiderea târgului cu produse făcute manual și sunt așteptați pe parcursul celor trei zile, 8 – 10 iulie să facă cumpăraturi, sau de ce să nu, să viziteze expozițiile din holul instituției. Este vorba despre minerale și pietre semiprețioase, medalii și decorații.

  Sâmbătă, 9 iulie, începând cu ora 10.00 Fanfara Trubadurii va deschide programul artistic acolo unde vor cânta câștigătorii festivalului Curcubeul artelor.

  Duminică, 10 iulie copiii sunt așteptați la teatru. Începând cu ora 11.00 în sala de spectacole actorii de la Teatru Luceafarul din Iasi vor juca în Punguța cu doi bani.

  Mentionam că spectacolele artistice se vor desfășura și în acest an la baza sportivă de la CSM Pașcani, în zona stadionului Municipal, acolo unde vor fi amplasate și parcul de distracții dar și târgul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp