1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Zilele Municipiului Pascani în perioada 29-31 iulie. Ce alte manifestări vor fi în acest an în oraș

Zilele Municipiului Pascani ar urma sa aiba loc in acest an in perioada 29-31 iulie, iar pentru aceasta manifestare este propusa suma de 400.000 de lei din bugetul local. Informatiile se regasesc in programul activitatilor culturale, sportive si educative din acest an, realizat de reprezentantii Primariei si care va fi supus votului consilierilor locali in sedinta legislativului de vineri, 11 februarie.

Potrivit planului de manifestari, acestea vor debuta cu un targ de primavara, ce ar urma sa fie organizat in perioada 27 februarie – 8 martie, in parteneriat cu Directia pentru Agricultura Judeteana Iasi si Casa de Cultura din Pascani. Vor fi expozitie cu vanzare de produse specifice sarbatorii martisorului, dar si agroalimentare, precum si un spectacol.

Printre cele mai importante, se afla si marcarea Zilei Veteranilor de Razboi in aprilie sau Ziua Internationala a Copilului in iunie.

De Zilele Municipiului Pascani, ar urma sa aiba loc Cupa Pascaniului la sah, iar in aceeasi luna va fi si premierea sefilor de promotie si a elevilor cu media zece la BAC si Evaluarea Nationala.

Nici un acest an, in perioada de vara administratia locala nu a pus vreun spectacol sau orice alte activitate pentru distractia pascanenilor. In luna august nu va fi nimic in oras pe aceasta linie, iar activitatile vor fi reluate din toamna cu un targ de sezon.

In octombrie, vor avea loc noi editii ale manifestarilor: aniversarea cuplurilor de aur, campania de prevenire si combatere a cancerului la san si Crosul Toamnei, iar in noiembrie, o noua competitie de sah dedicata scriitorului Mihail Sadoveanu.

Luna decembrie va incepe cu manifestarile pentru Ziua Romaniei si va continua cu Ziua Internationala a persoanelor cu dizabilitati, targul de Craciun, primirea colindatorilor si daruri pentru copii, iar apoi revelion in strada.

PROGRAMUL COMPLET POATE FI CONSULTAT AICI – PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea  Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada februarie – decembrie 2022 – inițiator RĂȚOI CRISTIAN, în calitate de consilier local (Dezbatere)

La toate aceste activitati se adauga si cele organizate de Casa de Cultura Mihail Sadoveanu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow