22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Zilele Municipiului Pașcani 2015 – ultima seară. Peste 13 mii de persoane au participat la concertele susținute de Margareta Clipa, Ion Paladi, Elena Gheorghe, Alb Negru, Voltaj FOTO – VIDEO

Zilele Municipiului Pașcani 2015 – ultima seară. Peste 13 mii de persoane au participat la concertele susținute de Margareta Clipa, Ion Paladi, Elena Gheorghe, Alb Negru, Voltaj.

Publicul a cantat, dansat si aplaudat ore intregi, totul terminandu-se cu un frumos foc de artificii.

Spectacolul artistic a inceput in jurul orei 17.00 cu muzica populara cantata de artistii din Ansamblul Folcloric „Ciprian Porumbescu”. Nu a lipsit nici artista Margaresta Clipa care a fost primita foarte bine de public. Ea a transmis celor prezenti multa sanatate si bucurii si ca va reveni la Pascani de fiecare data cand este solicitata.

Aceleasi ganduri le-a transmis si artistul basarabean Ion Paladi. Miile de oameni au cantat si aplaudat fiecare melodie de-a lui.

Dupa ora 20.30 au urcat pe scena artistii asteptati de toate categoriile de public. Elena Gheorghe si bandul au reusit sa anime si pe cei de la terase care serveau bere si mici, iar grupuri de oameni tot veneau la Stadion. Artista a spus ca a fost dragoste la prima vedere cu publicul din Pascani si spre finalul concertului a coborat de pe scena si a imbratisat pe cei aflati in primul rand. Ea a transmis si un mesaj telespectatorilor postului de televiziune BIT TV. -vedeti in materiaul video.

Baietii de la Alb Negru, Andrei si Kamara au facut show chiar daca au fost de mai multe ori prezenti in Municipiu. Publicul a fost numeros si primitor, iar refernul melodiilor a fost cantat de miile de oameni prezenti la sarbatoarea orasului.

Concertul trupei Voltaj a fost electrizant. Cei peste 13 mii de oameni prezenti pe Stadionul din Pascani au cantat vers cu vers melodiile formatiei precum 20, Si ce?, Da vina pe Voltaj, Pata pe tine, Albinutza. Calin Goia, solistul trupei transmite ca sa va traiti viata ca la 20 de ani!

Seara a fost incheiat de catre one man show Adrian Enache, care de fiecare data a urcat de scena pentru a prezenta artistii si a incalzit publicul cu diverse melodii, de la rock, dance, folclor. Nu au lipsit nici bancurile.

Au urmat 7 minute de foc de artificii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow