Array

Zilele Municipiului Paşcani 2015 – Festivitatea de deschidere -VIDEO

Astăzi, 3 iulie, cu o întârziere de aproape jumătate de ora s-a deschis oficial cea de-a 7 a ediţie a Zilelor Municipiului Paşcani. Prezenţi la eveniment, în sala de festivităţi din incinta Primăriei Paşcani au fost în jur de o sută de persoane, printre care prefectul şi subprefectul judeţului Iaşi, Dan Cârlan şi Bogdan Abalasei, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Iaşi, Victorel Lupu şi Alin Aivanoaei, alături de senatorul Sorin Lazăr, consilieri judeţeni, locali, şefi de instituţii şi oameni de afaceri, dar şi păşcăneni de rând. Sărbătoarea a început cu intonarea imnului României şi apoi, un sobor de preoţi în frunte cu protopopul Municipiului Paşcani au ţinut un scurt cuvând religios.

ZMP primarie 1

Marii absenţi ai sărbătorii oraşului au fost primarul oraşului Dumitru Pantazi, senatorii şi deputaţii de Paşcani, Florin Constantinescu şi Neculai Răţoi, dar şi noul cetăţean de onoare Ovidiu Covaci.

ZMP primarie 2

Aşadar, cuvântul de deschidere l-a avut viceprimarul Vasile Axinte care a amintit câteva dintre investiţiile făcute şi cele în derulare de la cei 3 ani de mandat. A amintit despre proiectul PID, dar şi că vor urmă să fie făcute străzile şi trotuarele din cartierele oraşului şi mai ales spaţiile de joacă pentru copii.

La microfon a urmat prefectul şi vicepreşedintele Consiliul Judeţean care au subliniat că Pascaniul trebuie să fie o comunitate unită şi că, ce se întâmplă la Iaşi, modernizarea Aeroportului şi a Spitalelor, vizează şi Municipiul.

amadeu zmp 2015

După aproape două ore de la începerea evenimentului, pe scenă a urmat trupa Amadeus care a cântat câteva dintre melodiile lor. Cele 4 artiste vor urca si în această seara pe scena amplasată la Stadionul Municipal.

Festivitatea de deschiderea s-a încheiat cu un dineu oferit celor prezenţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...