19.4 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Zilele Municipiului Pascani 2015: artistii locali in prima seara de spectacol- VIDEO SI GALERIE FOTO

Vineri, 03 iulie 2015, a avut loc prima seară de concert organizată cu ocazia Zilelor Municipiului Paşcani.
Spectacolul a început cu două ore mai târziu decât era programat. În jurul orei 19 au urcat pe scena tinerii artişti locali.
Pe scenă au fost prezenţi Stoica Denis şi Magdalena Pintileasa, Madalina Micu, Andrei Bordianu şi Iolanda Pricop care au cântat muzică uşoară.

Au urmat Dediu Andreea-Alicia şi Dolhascanu Mihai care au susţinut un mic recital de muzică populară.

Odată cu lăsarea serii sau adunat mai mulţi spectatori pe Stadionul Municipal. I-au încântat cu melodiile lor Nechita Mihaela, Adriana Apostol şi Cristinel Iordachioaia.

Surpriza serii au fetele din formaţia Amadeus insotite şi de doi nepoţi ai regretatei Mihaela Runceanu care, împreună, au creat o atmosferă incendiara, încântând publicul cu melodii din toate stilurile muzicale, cea mai bine primită în sufletele ascultătorilor fiind “Fericirea are chipul tău” preluată din repertoriul interpretei Mihaela Runceanu.

Prima seară de spectacole s-a încheiat cu concertele susţinute de Grupul folcloric „Jitaru” şi Etalon 2004 dar şi de trupă roCk Alternative.
Spectatorii s-au adunat în număr din ce în ce mai mare odată cu lăsarea serii. Pentru a se destinde cu un mic şi o bere dar şi pentru muzică de bună calitate. Cei mai apreciaţi au fost artiştii consacraţi, mai ales fetele din trupa Amadeus la concertul lor fiind aproape 1000 de spectatori. În schimb, iubitorii de muzică rock au stat până la miezul nopţii pentru a asculta piesele trupei Alternative.

Zilele municipiului Paşcani continua cu spectacolele programate în zilele de sâmbătă şi duminică. Este vorba despre Dinu Iancu Salajanu şi Taraf, Angelica Flutur, Corina, Hara, Akcent&Lidia Buble&Maxim, Ansamblul Folcloric „Ciprian Porumbescu”, Ion Paladi, Elena Gheorghe&Bând, Alb şi Negru şi Voltaj.

Galerie Foto Zilele Municipiului Pascani, 3 Iulie 2015

Alte articole