7.7 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Zilele Municipiului – Loredana preferata pășcănenilor, campanie pe Facebook pentru „Paraziții”

În urmă unui sondaj făcut pe străzile din Municipiu, de către reporterii BIT TV, majoritatea cetăţenilor au răspuns pe cine ar vrea să vadă în spectacol la Paşcani. Loredana, Smily, Delia sau Paraziţii sunt artiştii cu cele mai multe solicitări din partea păşcănenilor pentru administrția locală pentru a-i aduce la Paşcani, în cadrul Zilelor municipiului Paşcani.

De pe lista nu au lipsit Inna, Connect-r, Lora, Daniel Iordachioia sau formaţiile Vama sau BUG Mafia. Mai mult, pe reţelele de socializare a fost lansată şi o campanie de susţinere a formaţiei Paraziţii. Tinerii vor să-i vadă pe scenă.

Nici artiştii de muzică populară nu sunt uitaţi. Păşcănenii o vor pe Sofia Vicoveanca sau Orchestra Lăutarii condusă de maestru Botgros.

Administraţia locală va ţine cont de părerile păşcănenilor, mai ales că săptămâna viitoare comisia de organizare se va întâlni pentru a ajunge la un numitor comun. Viceprimarul oraşului, Vasile Axinte spune că în acest an, că şi anul trecut, pe scenă vor urcă două trupe sau doi artişti de top.

Menţionăm că sărbătoarea oraşului va ţine trei zile şi trei nopţi şi va avea loc în perioada 3 – 5 iulie la stadionului Municipal din Zona Deal a oraşului.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow