18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Zilele Liceului „Miron Costin”, la sfarsitul saptamanii

Toata suflarea de la Liceul „Miron Costin” din Pascani se pregateste pentru a sarbatori Zilele Scolii, eveniment ajuns la a VIII a editie. Invitati sunt membri ai comunitatii locale, parinti, fosti profesori ai scolii, cadre didactice si directori de institutii de invatamant din Pascani si imprejurimi.

Pentru parintii care au elevi la aceasta unitatea de invatamant le-a fost pregatita o seara numai pentru ei unde vor asista la un spectacol de teatru, muzica, dans, dar si o prezentarea a activitatilor si rezultatelor la concursurile si olimpiadele scolare. Manifestarea va avea loc, joi, 28 februarie, incepand cu ora 17.30, in sala de teatru a scolii.

Vineri, 1 martie incepand cu ora 11.00 invitatii vor fi intampinati cu martisoare si bomboane de catre elevii scolii. Imediat dupa deschiderea manifestarilor va urma un spectacol aniversar, apoi activitatile stiintifice la clasa, sustinute de fiecare catedra, precum concursuri pe teme geografice, istorice, fonetice, de stiinte generale plus expozitii de desene, de grafica, pictura, din materiale reciclabile, toate realizate de copiii din cadrul liceului. ziarulorizont.info

Alte articole