25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Zilele Liceului „Miron Costin”, la sfarsitul saptamanii

Toata suflarea de la Liceul „Miron Costin” din Pascani se pregateste pentru a sarbatori Zilele Scolii, eveniment ajuns la a VIII a editie. Invitati sunt membri ai comunitatii locale, parinti, fosti profesori ai scolii, cadre didactice si directori de institutii de invatamant din Pascani si imprejurimi.

Pentru parintii care au elevi la aceasta unitatea de invatamant le-a fost pregatita o seara numai pentru ei unde vor asista la un spectacol de teatru, muzica, dans, dar si o prezentarea a activitatilor si rezultatelor la concursurile si olimpiadele scolare. Manifestarea va avea loc, joi, 28 februarie, incepand cu ora 17.30, in sala de teatru a scolii.

Vineri, 1 martie incepand cu ora 11.00 invitatii vor fi intampinati cu martisoare si bomboane de catre elevii scolii. Imediat dupa deschiderea manifestarilor va urma un spectacol aniversar, apoi activitatile stiintifice la clasa, sustinute de fiecare catedra, precum concursuri pe teme geografice, istorice, fonetice, de stiinte generale plus expozitii de desene, de grafica, pictura, din materiale reciclabile, toate realizate de copiii din cadrul liceului. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow