More

  Zilele Liceului “Mihai Busuioc” din Pașcani

  Zilele Liceului “Mihai Busuioc” din Pașcani

   O săptămână plină de activități la una dintre școlile din Pașcani, care în această săptămână marchează sărbătoarea unității de învățământ dar și pe învățătorul Mihai Busuioc, patronul spiritual al instituției. Toată suflarea școlii s-a implicat în lecții altfel, vizite la diferite societăți din oraș, concursuri tematice, volunatriat și donații de fruct și legume sau experimente la fizică atât de apreciate de elevi. Așadar, în perioada 6 -10 noiembrie este săptămâna școala altfel la Liceul Tehnologioc “Mihai Busuioc” din Municipiu. Video în cadrul știrilor INFOBIT. 

  O săptămână altfel pentru sute de elevi și profesori de la Liceul “Mihai Busuioc” din Pașcani. Debutul a fost făcut de luni, 06 noiembrie cu o dezbatere pe tema traficul de ființe umane, moderată de un inspector de la Iași.

  Astăzi, au fost programate activitități pentru toate clasele pe diferite teme, dar și în exteriorul școlii la diferite societăți din oraș, mai ales acolo unde acestea sunt pe profil confecții.

  De exemplu, într-o clasă, prichindeii învățau limba engleză prin muzică și jocuri. Într-o altă sală, elevii alături de profesorul de fizică făceau experimente. În curtea școlii era un concurs de biciclete. În altă sală elevii desenau sau participau la o conferință religioasă.

  Activitățile continuă în toată această săptămână. De exemplu se va merge la Școala Specială din Pașcani pentru câteva ore de voluntariat dar și pentru a fi donate fructe și legume.

  Cât de importantă este această săptămână altfel pentru elevi ne spune directorul școlii. – vezi răspunsul în cadrul știrilor INFOBIT.

  Menționăm că în această perioadă sunt organizate zeci de evenimente și la nivel de oraș, marcându-se astfel ziua prozatorului Mihail Sadoveanu născut la Pașcani, pe 5 noiembrie 1880.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet