4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

“Zilele Comunei Motca” la sfarsitul saptamanii viitoare

La finalul saptamanii viitoare, localnicii din Motca vor avea parte de doua zile de distractie. Asta pentru ca, legislativul local a hotarat sa organizeze “Zilele comunei”, editia a III-a. Vor avea loc petreceri in aer liber si spectacole cu artistii locali dar si din judetele din imprejurimi.
Sambata, 17 august a.c., va fi ziua rezervata in special tinerilor din comuna. Pe terenul de fotbal ei vor petrece la o discoteca in aer liber cu DJ care vor intretine atmosfera si cu foc de tabara. Totodata, in zona vor veni iujurile si comerciantii cu standuri.
A doua zi, pe scena special amenajata, vor canta artisti locali, dar si interpreti de muzica populara din Republica Moldova, Suceava, Iasi si Neamt. Spectacolul se va incheia cu Ansamblul “Codrii Neamtului” si trupa PACT. Ca de obicei focurilor de artificii si lampionele vor pune punct sarbatorii in Motca.

Mentionam ca, potrivit celor spuse de edilul comunei, banii necesari pentru organizarea acestui eveniment sunt doar din sponsorizari si inchirieri, in valoare de 30.000 lei.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow