More

  Zilele Comunei Motca. Primarul a cantat satenilor doua melodii. Galerie FOTO

  Array

  Muzica şi voie bună în acest weekend la Motca. Sâmbătă şi duminică a avut loc cea de-a V-a ediţie a Zilelor Comunei Motca pe stadionul comunal, eveniment mult aşteptat de locuitori.
  În prima zi de petrecere a fost organizată o discotecă în aer liber, unde tinerii s-au adunat începând cu orele 20:00 şi la care au fost prezente peste 100 de persoane, atmosfera fiind întreţinută de muzică bună şi voia bună cu care au venit sătenii.

  A doua zi de sărbătoare în schimb, a fost una cu surprize pentru publicul prezent. Începând cu orele 13: oo, pe scenă au urcat talentele locale, iar pe lângă invitaţii anunţaţi, însuşi primarul a cântat două piese dragi lui împreună cu un cunoscut interpret de muzică populară, Cristian Pomohaci. Oamenii au fost surprinşi, iar aplauzele nu au încetat să curgă, muzica populară fiind cea care a avut cel mai mare impact asupra publicului.

  În ciuda problemelor tehnice de care s-au lovit organizatorii, evenimentul a continuat. Din cauza suprasolicitării, reţeaua de energie electrică a cedat de mai multe ori, iar recitalul artistei Oana Radu a fost întrerupt de mai multe ori, ea glumind pe seama celor întâmplate şi întrebând publicul dacă au probleme cu plata facturii la electricitate.
  După încheierea spectacolului incendiar susţinut de Lora, a urmat un mult aşteptat foc de artificii, urmărit de aproximativ 1000 de persoane.
  Menţionăm că evenimentul a avut un buget de 35 000 lei, dintre care 20 000 lei din bugetul local şi 15 000 lei bani primiţi din sponsorizări, iar anul acesta, spectacolul s-a încheiat fără incidente.

  [scribd id=274825487 key=key-pPgRGS3n6YbiNqggMAD7 mode=scroll]

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI