More

  Zilele Comunei Motca. Primarul a cantat satenilor doua melodii. Galerie FOTO

  Array

  Muzica şi voie bună în acest weekend la Motca. Sâmbătă şi duminică a avut loc cea de-a V-a ediţie a Zilelor Comunei Motca pe stadionul comunal, eveniment mult aşteptat de locuitori.
  În prima zi de petrecere a fost organizată o discotecă în aer liber, unde tinerii s-au adunat începând cu orele 20:00 şi la care au fost prezente peste 100 de persoane, atmosfera fiind întreţinută de muzică bună şi voia bună cu care au venit sătenii.

  A doua zi de sărbătoare în schimb, a fost una cu surprize pentru publicul prezent. Începând cu orele 13: oo, pe scenă au urcat talentele locale, iar pe lângă invitaţii anunţaţi, însuşi primarul a cântat două piese dragi lui împreună cu un cunoscut interpret de muzică populară, Cristian Pomohaci. Oamenii au fost surprinşi, iar aplauzele nu au încetat să curgă, muzica populară fiind cea care a avut cel mai mare impact asupra publicului.

  În ciuda problemelor tehnice de care s-au lovit organizatorii, evenimentul a continuat. Din cauza suprasolicitării, reţeaua de energie electrică a cedat de mai multe ori, iar recitalul artistei Oana Radu a fost întrerupt de mai multe ori, ea glumind pe seama celor întâmplate şi întrebând publicul dacă au probleme cu plata facturii la electricitate.
  După încheierea spectacolului incendiar susţinut de Lora, a urmat un mult aşteptat foc de artificii, urmărit de aproximativ 1000 de persoane.
  Menţionăm că evenimentul a avut un buget de 35 000 lei, dintre care 20 000 lei din bugetul local şi 15 000 lei bani primiţi din sponsorizări, iar anul acesta, spectacolul s-a încheiat fără incidente.

  [scribd id=274825487 key=key-pPgRGS3n6YbiNqggMAD7 mode=scroll]

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet