18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Zilele Casei Corpului Didactic “Spiru Haret” si la Pascani

Zilele Casei Corpului Didactic “Spiru Haret” din Iaşi se vor desfășura în perioada 4 – 5 octombrie 2018, sub semnul sărbătoririi a 100 de ani de România, în contextul Zilei Internaționale a Educației.

Manifestările se vor deschide oficial joi, 4 octombrie 2018, ora 9,30 în prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Iași, a unor personalități din mediul academic, din administraţia locală și din instituţiile partenere.

Agenda evenimentului cuprinde activități organizate la Iași și la Pașcani. Astfel, după deschiderea oficială, în prima zi, de la ora 10,00, la sediul din Iași al Casei Corpului Didactic ”Spiru Haret” va avea loc Conferința de lansare a proiectului județean cu participare internațională 100 de Ani de Unitate prin Cultură, urmată de evenimentul de multiplicare Succesul vine din motivație!, parte a proiectului Erasmus+ Împreună spre viitor!. Ne vom continua seria activităților educative cu două lansări de carte și cu prezentarea Ofertei de formare Casei Corpului Didactic “Spiru Haret” din Iaşi pentru anul școlar în curs.

Lucrările expuse pe simezele Galeriei de arte ”Ion Neagoe” din cadrul Casei Corpului Didactic, vor încânta privirea participanților prin creațiile unui număr impresionant de artiști din toată țara, reunite în cadrul expoziției colective de artă vizuală Identități ieșene, aflată la a X-a ediție.

Vineri, 5 octombrie 2018, la ora 9.30 se deschid, la Pașcani, activitățile organizate sub semnulZilelor Casei Corpului Didactic “Spiru Haret”. Aici vor avea loc, pe lângă activitățile de prezentare a Ofertei de formare și de lansare a proiectului 100 de ani de Unitate prin Culturămomente artistice, precum și expoziția Hobby-uri …. educative.

Spațiu generos de formare și dezvoltare profesională în domeniul educației, Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iași marchează, prin evenimentele din 4 și 5 octombrie 2018, începutul unui nou an de activitate în care va oferi cadrelor didactice oportunitatea de a dobândi noi experiențe de cunoaștere, în spiritul inovării și al deschiderii spre un învățământ conectat la nevoile societății contemporane.

Sursa Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI