More

  ZILELE PAȘCANIULUI – 2014. Expoziții de fotografii și fanfara la Casa de Cultură – VIDEO

  Array

  Expozitii de monede si fotografie cu Pascaniul de altadata, muzica de promenada cantata de fanfara dn Pascani si un targ cu produse de artizanat. Acestea sunt doar cateva dintre evenimentele orgnizate de o institutie de cultura din municipiu cu ocazia sarbatorii orasului.

  Ora 12 in piata “Mihail Sadoveanu” din Pascani – masute unde sunt expuse spre vanzare de la bijuterii pana la lucursoare crosetate de catre artistii din judetul Iasi. La deschidere a participat si primarul orasului, Dumitru Pantazi, alaturi de consilierul Vasile Haldan.

  ZMP casa de cultura 1

  Doamna Ticuta face bijuterii din ceramica de vreo cativa ani si participa la diferite targuri. Desi e trecuta de 50 de ani, si-a facut si pagina de facebook cu produsele pe care le lucreaza spre a le vinde.

  ticuta bijuterii

  Cumparatorii nu s-au lasat asteptati. Ei apreciza munca artistilor, iar preturile sunt convenabile, dupa cum au declarat reporterilor TV BIT. Cerceii sau bratarile sunt cumparate si pentru a fi date cadou celor apropiati.

  La targul de produse hand made organizat de Casa de Culrura din Pascani a venit si aceasta doamna care vinde lucuri crosetate, majoritatea pentru copii. Lucreaza de mai bine de 20 de ani, iar acum, pentru o pereche de botosei, timpul alocat sa-i faca este de aproape o ora.

  Totul s-a petrecut pe muzica de promenada cantata de Fanfara Casei de Cultura din Pascani. Spectatori au fost, majoritatea dintre ei pensionari, care si-au adus aminte de vremurile tineretii.

  Tot la Casa de Cultura, pana la sfarsitul acestei luni, are loc si expozitii de fotografii –” Pascani, orasul meu drag”, dar si de monede si bancnote din perioada regalitatii.

  crosetat

  Mentionam ca la Casa de Cultura din Pascani vor avea loc numeroase activitati in acest weekend printre care piesa de teatru pentru copii, teatru de moda, sezatoare literara. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Rețeaua analfabeților ieșeni care au spoliat zeci de milioane. Cum funcționează? Cum se împart banii? Cine e în spate?

  Acuzaţi de Fisc de datorii de milioane de lei, ţiganii se plimbă ani de zile prin tribunale. Mulţi şi-au făcut firme de comerţ cu...

  Dr Gheorghiţă: Luni se va decide în privinţa ridicării limitei de vârstă pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca

  Coordonatorul campaniei naţionale de imunizare împotriva noului coronavirus, col dr Valeriu Gheorghiţă, a declarat că luni, 8 martie, se va decide de către Comitetul...

  În scenariul roșu, clasele terminale continuă cursurile cu prezența fizică a unui număr limitat de elevi

  Ministerul Educaţiei a transmisă tuturor inspectoratelor şcolare şi unităților de învățământ, duminică, o informare pentru clarificarea aplicării prevederilor referitoare la funcţionarea claselor terminale în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI