More

  ZILELE PASCANIULUI – 2014. Activități culturale la Biblioteca Muncipală – VIDEO

  Array

  Expozitie de carte a scriitorilor pascaneni la biblioteca municipala din oras. Nu lipsesc cele mai cunoscute opere ale lui Sadoveanu, Constantin Ciopraga sau Leonard Gavriliu. Aceasta este deschisa publicului larg pana la sfarsitul lunii. Pe langa expozitie, in aceste zile sunt organizat si competitii de desene, povesti sau de creativitat hand made. Toate au loc in cadrul programului Zilele Municipiului.

  Intr-o vitrina amplasata in holul Bibliotecii din Pascani, zeci de carti ai scriitorilor din municipiu, o parte dintre ei contemporani, sunt expuse.

  expozitie de carte

  Biblioteca a organizat si competitii pentru copii astazi. Tema concursului, unde s-au inscris zeci de elevi de la scolile din oras a fost “Vacanta mare”. Micutii se viseaza la munte, la mare, dar si sa aiba animale de companie.

  concurs desene

  O alta competitie, organziata de aceasta data pentru pensionarii din Pascani a purtat denumirea de “Amintiri despre Pascani” – povesti digitale. Evenimentul se afla la prima editie si a fost un succes.

  povesti digitale

  La 67 de ani, acest barbat a lucrat in programe de editare mai bine de doua luni pentru a participa cu filmul de 6 minute la competitie. A facut text, voce, a cautat poze cu Pascaniul de alta data, dar si cu el din copilariei, apoi a montat clipul.

  Zile pline vor fi sambata si duminica, atunci cand va avea loc competitia de sah. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp