18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Zile grele pentru cersetorii din Pascani: Zeci de amenzi in ultimele zile, urmeaza munca in folosul comunitatii

Zile grele pentru cersetorii din Pascani. De cateva saptamani de zile politistii pascaneni au devenit mai intransigenti cu cei care s-au obisnuit sa cerseasca bani sau alimente. Numai in ultimele zile au aplicate cateva zeci de amenzi cele mai multe fiind in ziua de Sf. Maria, in preajma bisericilor. Majoritatea dintre cei sanctionati sunt de etnie rroma si provin din comunele invecinate Pascaniului, de la Motca, Stolniceni-Prajescu si Ciohorani.

Chiar daca amenzile nu sunt asa de mici, de pana la 100 de lei celor care obisnuiesc sa practice cersetorie nu le este frica de Politie. Imediat dupa ce au fost sanctionati ei pot fi gasiti in alte locatii facand acelasi lucru.

Mai mult acestia nu isi platesc amenzile unii dintre ei acumuland de-a lungul timpului datorii impresionante . Acesta situatie ii afecteaza si pe politistii comunitari care au de rezolvat zeci de dosare, cersetorii care nu si-au achitat amenzile urmand sa presteze ore de munca in folosul comunitatii. Asa cum era de asteptat printre cei care cersesc, au fost indentificate si persoane cu acte de indentitate expirata sau, si mai rau, fara nici un document personal.

Orizont.info

Alte articole