27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Zile de sărbătoare la Școala Gimnazială Specială Pașcani

Comunicat: În perioada 5 – 7 decembrie 2018, Școala Gimnazială Specială Pașcani sărbătorește 42 de ani de învățământ special și special integrat și cu acest prilej se organizează activități dedicate, sub genericul  „Zile școlii”.

Ziua întâi, Special la Centenar/Voluntarii Speciali de Ziua Internațională a Voluntariatului, miercuri, 5 decembrie, începând cu ora 10:00, va avea loc la Școala Gimnazială Specială Pașcani festivitatea de deschidere la care vor participa reprezentați ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, Consiliului Județean Iași, Primăriei Municipiului Pașcani, Casei Corpului Didactic Iași, Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, instituțiilor de învățământ din municipiu, membri ai Asociației pentru Valori în Educație, cadre didactice, elevi, părinți.

În această zi vor fi oferite distincții liceelor de unde provin elevii voluntari care activează în Școala Gimnazială Specială Pașcani, va fi lanasată noua piesă muzicală a școlii, interpretată de grupul vocal al școlii noastre, în colaborare cu elevii clasei a III a, prof. învățământ primar Mantali Mirela de la  Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Pașcani, coordonat de prof. Lungu Zinica și prof. Mocanu Verginica. În aceeași zi va fi lansată revista nr. 12 „Specialii de Pașcani”, coordonată în acest an de  prof. Solonaru Andrei.

Voluntarii  își vor exprima mesajele despre activitatea lor în școală noastră, printr-un clip video „Sunt voluntar special” și vor aduce un omagiu Zilei României, împreună cu elevii și profesorii. Onorații oaspeți vor adresa mesaje specialilor. La 10 ani de la înființare Asociația „Go Care România”, partener al Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani va înmâna diplome voluntarilor din Tabăra de creație „Artiștii speciali” 2018 – Măgura Ocnei și va oferi mai multe distincții colaboratorilor din țară și din străinătate care au avut o activitate marcantă în cadrul proiectelor desfășurate de-a lungul timpului.

Elevii voluntari de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani Ghervasă Cristian, Chelariu Cosmin și Muraru Silviu Andrei au realizat materialele video pentru clipurile prezentate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
27.4 ° C
29.1 °
24.2 °
62 %
1.2kmh
0 %
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI