13.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Zile de foc pentru pompieri. Mai multe incendii au distrus gospodării din apropierea Pașcaniului

Zile de foc pentru pompieri. Mai multe incendii au avut loc în apropierea muncipiului Pașcani, în perioada sărbătorilor pascale.

În unele locuri flăcările au cuprins gospodării, iar pompierii s-au luptat ore întregi pentru a stinge vâlvătăile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Pompierii pășcăneni au intervenit sâmbătă seară, pe data de 1 mai, pentru stingerea unui incendiu violent care s-a manifestat la o locuință din Cristești. Flăcările s-au extins cu repeziciune, au cuprins interiorul casei și s-au manifestat pe o suprafață de 80 de metri pătrați.

Mai multe incendii care au izbucnit din cauza coşului de fum necurăţat de funingine au avut loc la alte trei locuințe din apropierea Pașcaniului. Joi, pe 29 aprilie, flăcările au cuprins două locuințe din Tătăruși și Heleșteni. Vineri, pe 30 aprilie, pompierii din cadrul secției din municipiu au stins un alt incendiu produs la o locuință din localitatea Cozmești, comuna Stolniceni Prăjescu.

În toate cazuri, pompierii au ajuns în timp util la faţa locului şi au reuşit să lichideze incendiul fără a exista pagube materiale însemnate. Au ars suprafețe reduse din acoperișul caselor, precum și depunerile din interiorul coşului de fum.

Tot vineri, pe 30 aprilie, pompierii de la secția din Târgu Frumos s-au deplasat în Hârlău și au intervenit pentru stingerea flăcărilor la o troiță. Focul s-a extins cu repeziciune, iar troița și incinta în care se afla aceasta au ars în totalitate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI