19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Zile de foc pentru pompieri. 18 incendii în câteva zile

Zile de foc pentru pompierii din județul Iași în această perioadă. Din cauza caniculei, a secetei persistente dar și din neglijența oamenilor, salvatorii au fost chemați la peste 200 de situații de urgență, în perioada 22-25 iulie.

Două intervenții au fost și în municipiul Pașcani. Una pe strada Ceferiștilor, la un container de deșeuri menajere, unde au ars 100 kg de gunoaie și una pe strada Fericirii, în cursul zilei de luni, unde a fost mistuit jumătate de hectar de iarbă uscată și o tonă de deșeuri.

Și în satul Topile din comuna Valea Seacă a fost un incendiu de deșeuri menajere și 60 mp de câmp uscat.

Pe lângă aceste cazuri, tot mai des întâlnite în ultima perioadă, pompierii au intervenit și la trei incendii de autoturisme. Unul a avut loc în Sticlăria-Scobinti, unde din cauza unui cablu defect, o mașină a luat foc.

Salvatorii recomandă tuturor cetățenilor să fie mai prudenți în special în această perioadă, când câmpurile sunt uscate și se pot aprinde foarte ușor.

De precizat este faptul că tot în această perioadă, pompierii au fost chemați și în suburbia Sodomeni, unde au fost găsite obiecte de muniție de pe timpul războiului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow