10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Ziarişti atacaţi pentru că au îndrăznit să publice huiduielile la adresa liderilor PNL. Sfatul lui Dragoş Patraru pentru Marius Pintilie

Comentariu Raluca Apostol

 

Secretara executivă a Partidului Naţional Liberal din Paşcani ataca presa care a îndrăznit să relateze despre faptul că Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fost huiduiţi la Paşcani, de un grup de protestatari. Raluca Apostol a precizat pe Facebook ca articolele presei locale, pe această temă, sunt infecte şi sugerează că ar fi fost premeditate, la comanda politică. Mai mult, tânăra politiciana susţine că PSD i-ar fi plătit pe protestatari, deşi social democraţii au anunţat că nu au nici o legătură cu incidentul petrecut duminică.
“Dacă nu ştiaţi unde e pe harta Republica Paşcani… noroc de Dragoş Patraru (toată stima) şi de cei 7 pensionari (nu zeci) plătiţi cu câte 10 lei de PSD! Sper să inspir presa locală cu noi articole infecte şi gândite câte 3 zile, ca de… cu toţii avem nevoie de consultanţă politică!”
Comentariul a fost postat alături de o secvenţă din emisiunea, Starea Naţiei” difuzată marţi seara de TVR, în care era relatat modul cum conducerea liberală a fost primită la Paşcani. Subiectul a fost preluat şi de alte ziare şi televiziuni naţionale.


Copreşedintele PNL Paşcani, Marius Pintilie, spune este un comentariu personal, nu un punct de vedere al organizaţiei locale.
Şi autorul comentariului spune că este o opinie personală dar nu neapărat adresată postului de televiziune BIT TV ci în general, presei locale. Mai mult, Raluca Apostol a spus că nu va ezita să facă astfel de comentarii, ori de câte ori va fi atacată imaginea partidului.
Tânăra liberala nu este la prima apariţie discutabilă pe reţelele de socializare. Acum câteva luni de zile s-a lăudat pe Facebook că este consilier la Primăria Paşcani, dar informatia a fost corectata. În realitate în acea perioadă era asistenta personală a consilierului local Marius Pintilie.

raluca apostol consilier pascani
Menţionăm că reporterii BIT TV nu au făcut decât să filmeze şi să difuzeze ceea ce s-a întâmplat la faţa locului. Nu a fost nimic premeditat iar din imagini se observă că şi cameramanii care filmau primirea invitaţilor au fost surprinşi de protestul nemulţumiţilor, adunaţi în faţa Casei de Cultură.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow