17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Zi plină pentru pompierii din Pașcani și Târgu Frumos. Incendii, misiuni de recunoaștere și un cal salvat de la moarte

· În data de 09.03.2021, ora 10:08, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au intervenit în localitatea Balș, comuna Balș, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință individuală. În urma incendiului au ars tâmplăria din lemn a unei încăperi, 20 kilograme de articole din materiale textile. S-a degradat tencuiala pereților și tavanul unei încăperi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea unor persoane iresponsabile.

· În data de 09.03.2021, ora 11:15, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Sârca, comuna Bălțați, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată care amenința să pună în pericol traficul rutier de pe Drumul Național DN28, în dreptul localității Sârca, precum și cel feroviar din imediata apropriere. În urma incendiului a ars vegetația uscată de pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

· În data de 09.03.2021, ora 11:38, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Blăgești, municipiul Pașcani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință individuală. În urma incendiului a ars acoperișul din șindrilă pe astereală din lemn pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați și s-au degradat aproximativ 4 metri pătrați de acoperiș din azbociment pe astereală din lemn și coșul de fum Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

• În data de 09.03.2021, ora 12:30, un echipaj de stingere a incendiilor cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare din cadrul Secției de Pompieri Pașcani a executat o misiune de recunoaștere în teren la un obiectiv din raionul de intervenție, la un parc de dezmembrări auto din municipiul Pașcani, localitatea Blăgești, DN 28A, județul Iași, în vederea asigurării desfășurării în condiții de operativitate și eficiență a operațiunilor de intervenție, în cazul producerii unor situații de urgență.

• În data de 09.03.2021, ora 13:38, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Blăgești, din municipiul Pașcani, județul Iași, pentru salvarea și degajarea unei cabaline rămase blocată în noroi, pe un mal abrupt al râului Siret. După finalizarea operațiunilor de salvarea, cabalina a fost predată unui echipaj de poliție.

ISU IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow