18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Zi festivă la Liceul “M. Costin” Pașcani. 40 ani de ani dedicați copiilor

  Ultimele știri

  Zecile de evenimente organizate cu ocazia Zielelor Liceului Teoretic “Miron Costin” din Pașcani s-au încheiat cu o festivitate de premiere și recunoaștere a rezultatelor și meritelor elevilor și profesorilor care învață și predau aici. Evenimentul a avut loc azi dimineață, fiind prezenți și directori de școli, politicieni și inspectori.

  Cea de-a XI a ediție a sărbătorii școlii s-a încheiat astăzi bifând cu succes mai multe activități care au implicat toată suflarea școlii alături de parteneri. Nu au lipsit mulțumirile adresate profesorilor care își desfășoară activitatea aici dar și foștilor și actualilor elevi.

  Un cadru didactic care a învățat zeci de generații de copii a primit din partea conducerii o diplomă de excelență. Este vorba despre învățătorul Ecaterina Alexa care, emoționată și-a ridicat premiul și a spus că o să se obișnuiască mai greu că va fi pensionară.

  Apoi a urmat un program artistic susținut de cei mai talentați elevi ai liceului, de la Ansambul Folcloric “Mugurașii”, coordonat de professor Adriana Apostol până la copiii de la Corul “Rază de soare”, Emanuel Băiceanu, Ioana Groza.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet