15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Zi emoţionantă pentru profesorii de la Colegiul CF „Unirea” Pașcani

Profesorii de la o şcoală din oraş au fost sărbătoriţi astăzi de către elevi şi chiar părinţi într-un mod inedit. Aceştia şi-au arătat recunoştinţa faţă de dascălii care le-au fost model şi i-au îndrumat paşii în viaţă prin mesaje care mai de care mai emoționante publicate prin şcoală, prin trandafiri dăruiţi şi chiar scrisori de mulţumire.

ziua profesorului
– vezi știrea video în cadrul buletinului INFOBIT.
Aşa au fost primiţi astăzi profesorii de la Colegiul CF „Unirea” Paşcani. Podul de flori a fost făcut de către elevii şcolii ca semn de mulţumire şi implicare de-a lungul anilor a cadrelor dicactice în viaţa lor. Cu lacrimi în ochi şi glasul tremurând, profesorii au participat la o acţiune dedicată lor, pentru că astăzi, 5 octombrie, UNESCO a stabilit din anul 1994 – Ziua Internaţională a Profesorului.

În cadrul evenimentului participanţii – profesori, elevi şi părinţi au avut ocazia să-i cunoască pe câţiva dintre foştii elevi ai Colegiului, vizionând filmuleţe cu mesaje de la aceştia. Printre ei se află jurnalişti, directori de bănci sau multinaţionale. Pe lângă acestea, au fost dezbateri şi despre ce înseamnă să fii de nota 10, ca elev, profesor şi chiar şcoală.

Activitatea a purtat denumirea de „Profesorul îţi da aripi… tu da-le culoare!” şi a fost organizată de profesorii Mihaela Hărățu şi Emilia Coşniţa, consilieri educativi ai Colegiului CF Unirea alături de Consiliul Şcolar al Elevilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow