1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Zi de sărbătoare pentru pompierii păşcăneni

Pompieri PascaniZi cu emotii pentru pompierii pascaneni. Vineri, 13 septembrie, acestia sarbatoresc alaturi de colegii din toata tara nu mai putin de 165 de ani de la Batalia din Dealul Spirii.

Evenimentul de o importanta deosebita va fi sarbatorit si in cadrul Subunitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din municipiul Pascani, printr-o serie de activitati menite sa aduca cinste acestei frumoase meserii.

Cu ocazia acestei zile va fi organizat un ceremonial militar la care sunt invitati reprezentantii institutiilor publice din oras. Intreaga activitate va incepe in jurul orelor 10:00 prin primirea invitatilor cu onoruri militare. Pe urma va fi oficiata o mica slujba religioasa in cinstea pompierilor eroi care s-au jertfit de-a lungul anilor dupa care personalul va defila prin curtea subunitatii.

Partea cea mai atractiva va avea loc la final, cand pompierii vor efectua exercitii demonstrative, printre care si o situatie de descarcerare a unei persoane dintr-un autovehicul.

Totodata la marea sarbatoare a angajatilor ISU sunt invitati toti cetatenii dornici sa vada echipamentele si sa afle cateva dintre cele mai periculoase interventii ale pompierilor pascaneni.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow