More

  Zi de sărbătoare la Casa de Cultură Paşcani. 55 de ani de la inaugurarea instituţiei, pe 20 septembrie

  Array

  Eveniment de amploare la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. În câteva zile se vor sărbători cei 55 de ani de la inaugurarea instituţiei de cultură, prin spectacol, teatru, ziua porţilor deschise, expoziţii dar şi înmânarea de dipolme de excelenţă pentru foştii directori ai instituţiei şi a colaboratorilor.

  Afis c de c aniversare

  Ziua de 20 septembrie este programată pentru a sărbători cei 55 de ani de când a fost inaugurată Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. Evenimentul, trecut pe lista de activităţi bugetate de administraţia locală are în program spectacole, expoziţii, înmânare de diplome de excelenţă dar şi un concert aniversar.

  Startul se dă de la ora 11.00 cu un spectacol de teatru pentru copii – Deaa, fecioara din lacrima cerbului. Intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi cât câţi mai mulţi prichindei.

  Apoi, de la ora 17.00, păşcănenii pot vizita expoziţiile foto – documentar din activitatea instituţiei aniversare, dar si sa participe la vernisajul expo- grafică – Gheorghe Neştian. Prezentarea va fi făcută de păşcănenul Ilie Bostan, profesor universitar doctor.

  Apoi, la ora 18.30 va avea loc înmânarea dipolmelor de excelenţă a colaboratorilor Casei de Cultură şi concertul aniversar susţinut de Mirel Manea Band.

  Menţionăm ca la cârma celor 55 de ani de activitate a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani au fost Dan Zaharescu, Ilie Pascal, Constantin Stejar, Ion Secărescu, Vlad Hariga, Mărioara Preotu. Acum, manager este Daniela Calistru.

  Pentru acest eveniment a fost alocată suma de 15.000 lei din bugetul local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet