More

  Zi de sărbătoare la Casa de Cultură Paşcani. 55 de ani de la inaugurarea instituţiei, pe 20 septembrie

  Array

  Eveniment de amploare la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. În câteva zile se vor sărbători cei 55 de ani de la inaugurarea instituţiei de cultură, prin spectacol, teatru, ziua porţilor deschise, expoziţii dar şi înmânarea de dipolme de excelenţă pentru foştii directori ai instituţiei şi a colaboratorilor.

  Afis c de c aniversare

  Ziua de 20 septembrie este programată pentru a sărbători cei 55 de ani de când a fost inaugurată Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. Evenimentul, trecut pe lista de activităţi bugetate de administraţia locală are în program spectacole, expoziţii, înmânare de diplome de excelenţă dar şi un concert aniversar.

  Startul se dă de la ora 11.00 cu un spectacol de teatru pentru copii – Deaa, fecioara din lacrima cerbului. Intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi cât câţi mai mulţi prichindei.

  Apoi, de la ora 17.00, păşcănenii pot vizita expoziţiile foto – documentar din activitatea instituţiei aniversare, dar si sa participe la vernisajul expo- grafică – Gheorghe Neştian. Prezentarea va fi făcută de păşcănenul Ilie Bostan, profesor universitar doctor.

  Apoi, la ora 18.30 va avea loc înmânarea dipolmelor de excelenţă a colaboratorilor Casei de Cultură şi concertul aniversar susţinut de Mirel Manea Band.

  Menţionăm ca la cârma celor 55 de ani de activitate a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani au fost Dan Zaharescu, Ilie Pascal, Constantin Stejar, Ion Secărescu, Vlad Hariga, Mărioara Preotu. Acum, manager este Daniela Calistru.

  Pentru acest eveniment a fost alocată suma de 15.000 lei din bugetul local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI