Array

Zi de sărbătoare la Casa de Cultură Paşcani. 55 de ani de la inaugurarea instituţiei, pe 20 septembrie

Eveniment de amploare la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. În câteva zile se vor sărbători cei 55 de ani de la inaugurarea instituţiei de cultură, prin spectacol, teatru, ziua porţilor deschise, expoziţii dar şi înmânarea de dipolme de excelenţă pentru foştii directori ai instituţiei şi a colaboratorilor.

Afis c de c aniversare

Ziua de 20 septembrie este programată pentru a sărbători cei 55 de ani de când a fost inaugurată Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. Evenimentul, trecut pe lista de activităţi bugetate de administraţia locală are în program spectacole, expoziţii, înmânare de diplome de excelenţă dar şi un concert aniversar.

Startul se dă de la ora 11.00 cu un spectacol de teatru pentru copii – Deaa, fecioara din lacrima cerbului. Intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi cât câţi mai mulţi prichindei.

Apoi, de la ora 17.00, păşcănenii pot vizita expoziţiile foto – documentar din activitatea instituţiei aniversare, dar si sa participe la vernisajul expo- grafică – Gheorghe Neştian. Prezentarea va fi făcută de păşcănenul Ilie Bostan, profesor universitar doctor.

Apoi, la ora 18.30 va avea loc înmânarea dipolmelor de excelenţă a colaboratorilor Casei de Cultură şi concertul aniversar susţinut de Mirel Manea Band.

Menţionăm ca la cârma celor 55 de ani de activitate a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani au fost Dan Zaharescu, Ilie Pascal, Constantin Stejar, Ion Secărescu, Vlad Hariga, Mărioara Preotu. Acum, manager este Daniela Calistru.

Pentru acest eveniment a fost alocată suma de 15.000 lei din bugetul local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...