0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Zi de doliu la Colegiul Sadoveanu. Cursurile au fost mutate pe sâmbătă pentru ca profesorii și elevii să participe la înmormântare

Mâine la Colegiul Național ” Mihail Sadoveanu ” din Pașcani cursurile vor fi suspendate din cauza unui trist eveniment, urmând ca sâmbătă să fie recuperate orele conform unui program ce va fi afișat pe site-ul instituției și la intrarea în școală.
Miercuri, la Iași, va avea loc înmormântarea celei care a fost profesor timp de 19 ani la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu ” din Pașcani.
Colegii profesori de la instituția de învățământ vor merge la Iași pentru a o însoți pe ultimul drum pe cea care le-a fost alături cu drag, zâmbete și cu susținere constantă și reală.

Înmormântarea va avea loc la Iași în jurul orelor amiezii, iar cei care doresc să fie alături de familia îndurerată și de cei dragi vor fi acolo pentru a aduce un ultim omagiu.

Școala întreagă este în doliu și pe holurile atât de animate, acum poposește liniștea alături lumânările și florile care înconjoară fotografia iubitei profesoare, Viorica Gabor.

Un profesor integru și exemplar, un om dedicat întru totul vocației de dascăl până în ultimele momente de viață, pleacă din această lume alături de colegii cu care a împărțit bucurii ani de-a rândul, deși a preferat să nu împartă suferința prin care a trecut și să o ascundă, pentru ca cei dragi să păstreze în suflet nu durerea, ci zâmbetul ei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow