More

  Zecistele de la BAC, premiate la urmatoarea sedinta a Consiliului Local

  Array

  Zecistele din Paşcani, cele două absolventele de liceu care au luat nota zece la examenul de bacalaureat, vor fi premiate în cadru festiv la următoarea şedinţă a Consiliului Local.

  Decizia a fost luată astăzi, în cadrul şedinţei extraordinare a legislativului păşcănean, la iniţiativa,  viceprimaritei Gabriela Nedelcu.

  Diana Tarpescu şi Maria Grigoriu, foste eleve ale Colegiului Mihai Sadoveanu din Paşcani, vor primi câte un premiu de 1.000 de lei din partea administratiei locale.

  Iniţiativa aparţine consilierilor PNL Mihaela Spiridon, Eduard Conache şi Alexandru Dandu care au iniţiat un proiect de hotărâre, aprobat astăzi de toţi consilierii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet