21.4 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Zeci de traumatisme la Spitalul Municipal in ultimele 24 ore

Avalansa de traumtisme la Spitalul Municipal in ultimele 24 ore. Doctorii pascaneni de la Compartimentul Primiri Urgente, au avut mult de munca ieri si astazi pentru ca au avut de rezolvat peste 20 de traumatisme sau policontuzionati.

 

Un tanar de 20 ani din Pascani a ajuns la Spitalul Municipal adus de ambulanta dupa ce s-a batut cu alti tineri din cauza faptului ca aubaut prea mult. Este vorba despre Alexandru Duduman care a ajuns ieri la Spitalul Municipal in jurul orei 23.00, batut destul de bine. El prezenta un traumatism cranio facial si un traumatism la glezna dreapta.

Doctorii i-au acordat ingrijiri medicale dupa care acesta a plecat acasa.

 

Un alt caz deosebit, este al unui copil de doar 2 ani de zile care a ajuns cu ambulanta ieri la Spital dupa ce s-a lovit grav. Este vorba despre Florin Rusu de 2 ani de zile din localitatea Siretel,  care se juca in fata casei iar la un moment dat a cazut cu capul de scari. In urma loviturii copilul a suferit o plaga frontala. Doctorii pascaneni au decis transferul copilului catre Spitalul “Sfanta Maria” Iasi.

 

Un batran de 77 ani de ani din Pascani a ajuns la Spitalul Municipal in stare grava dupa ce a cazut din caruta. Sebastia Timofte din Pascani isi cara cu atelajul produse de pe camp iar la un moment dat s-a dezechilibrat si a cazut. A fost adus la Spitalul Municipal cu ambulanta, iar doctorii au stabilit faptul ca barbatul suferise un traumatism cranio cerebral, o fractura de bazin si un traumatism toracic.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow