More

  Zeci de tineri invata jurnalism la Muncel in cadrul Taberei Nationale Foto Video

  Array

  S4900018

  Sambata, 29 iunie 2013 ora 19:00, a avut loc deschiderea oficiala a Taberei Nationale de Jurnalism, editia a XX-a, organizata de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, la care participa 80 de tineri din Iasi si din tara.

  Tabara se va desfasura in perioada 29 iunie – 5 iulie a.cTabara Nationala de Jurnalism, sub coordonarea directorului adjunct DJST Iasi Daniel Statescu si a redactorului-sef Antena 1 Iasi Vasile Enuta.

  Tinerii participanti au fost impartiti in 3 sectiuni presa, radio si TV si au oportunitatea de a invata din experienta si profesionalismul celor mai cunoscuti oameni de presa, radio si televiziune din Iasi. Sub indrumarea unor jurnalisti profesionisti, tinerii isi vor insusi tehnici specifice activitatii de jurnalist, isi vor forma deprinderi de lucru in echipa, vor obtine experienta in activitatea de redactie si pe teren, vor schimba pareri si idei cu alti colegi din diverse colective de presa si vor fi incurajati sa urmareasca realizarile jurnalistilor din alte colective redactionale.

  Ca in fiecare an, tinerii jurnalisti vor redacta zilnic publicatia „PULS Muncel”, editia 2013 si vor avea ocazia sa viziteze cateva redactii din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet