22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Zeci de tineri din Târgu Frumos au plantat o pădure

horacredit.ro/
credius.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
creditfix.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Amplă acţiune de împădurire la Târgu Frumos. Zeci de tineri au plantat sâmbătă o pădure în locul unde a fost groapa de gunoi, la ieşirea din oraş spre Hîrlău. Voluntarii s-au întâlnit la ora 10.00 la Clubul Copiilor. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Asirys.

Timp de 5 ore târgoveţii au plantat 1000 de pomi care vor forma “Pădurea Voluntarilor”. Puieţii au fost dăruiţi de Asociaţia Tinerilor din Bălţaţi, iar echipamentele de plantare au fost puse la dispoziţie de administraţia locală.

Tinerii au fost surprinşi de numărul mare de participanţi la activitate. Alături de aceştia la acţiunea de împădurire a fostei gropi de gunoi a fost şi primarul oraşului Ionel Vatamanu, viceprimarul şi 5 consilieri locali.

O acţiune similară a avut loc şi în urmă cu 3 ani când profesorii şi elevii din Târgu frumos au plantat pădurea de pe Dealul Buznei. Scopul activităţii a fost curăţarea urmelor fostei gropi de gunoi şi protejarea oraşului de efectele nocive ale poluării prin creerea de mai mult spaţiu verde.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI