More

  Zeci de semnaturi pentru transportul elevilor la Scoala “Ion Creanga”

  Tot mai multi parinti ai elevilor de la Scoala “Iordache Cantacuzino” din Pascani solicita administratiei locale sa puna la dispozitia elevilor transport gratuit. Este vorba despre sute de elevi care fac naveta cativa km pe zi, la Scoala “Ion Creanga” din cartierul Fantanele, acolo unde a fost mutata activitatea educationala, dupa inceperea lucrarilor de renovare a scolii.
  In cursul zilei de marti 2 martie a.c. consilierierul Sorin Olariu a stans 25 de semnaturi, in cateva minute inainte de inceperea orelor. Olariu a spus ca toti parintii intrebati, au precizat ca este nevoie de o solutie pentru transportul elevilor de la Scoala “Iordache Cantacuzino” pana la scoala din Fantanele, din cauza distantei dar si a conditiilor de trafic.

  La acestea se mai adauga alte cateva zeci de raspunsuri, pe retelele de socializare si o petitie online cu 26 de semnaturii, initiate de BIT TV si consilierul pascanean. Olariu sustine ca parintii cu care a vorbit, nu stiau ca trebuie sa depuna o cerere, asa cum a solicitat primarul municipiului, pe motiv ca nu au fost informati de administratia locala sau conducerea scolii. El a depus un proiect de hotarare pentru ca Primaria sa asigure transportul elevilor, dar initiativa a fost respinsa dupa ce primarul si consilierii PNL si Pro Romania nu au fost de acord.

  Semnaturile stranse de la parinti precum si cererile formulate prin intermediul postului local de televiziune BIT TV, au fost depuse la secretariatul scolii si la Consiliul Local. Conducerea unitatii de invatamant s-a intrunit in sedinta, marti 2 martie incepand cu ora 16.00, pentru a discuta si acesta problema.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet