More

  Zeci de premii pentru o tânără din Ruginoasa

  Array

  O tânără din Ruginoasa a reuşit să impresioneze juriul la zeci de concursuri de muzică populară şi să obţină cele mai importante premii. La doar 9 ani Petruţa Sacară se poate lauda cu multe diplome şi trofee obţinute la cele mai importante festivaluri dedicate micilor artişti care îndrăgesc cântecul şi portul tradiţional.

  Ultimul premiu important obţinut de micuţa artistă este la Festivalul Judeţean de Folclor care a avut loc duminică, 29 mai la Iaşi. Dintre sutele de participanţi Petruţa a reuşit să obţină locul I şi trofeul pentru cea mai bună interpretare.

  Talentul şi pasiunea pentru folclor au dus-o pe scene şi dinafară ţării. În luna mai Petruţa a participat la Festivalul Internaţional de Folclor “În grădina cu flori multe” unde a obţinut şi de această dată trofeul concursului.

  Deşi talentul este moştenit de la bunica sa, tânăra se pregăteşte zilnic cu cei mai buni profesori de canto pentru a deveni cea mai bună interpreta de muzică populară.

  Pe viitor Petruţa Sacară îşi doreşte să continue studiile în domeniu şi într-o zi să poată deveni profesoară pentru a duce mai departe dragostea de muzică şi portul popular.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI