22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Zeci de persoane mătură străzile din Pașcani

  Ultimele știri

   

  De câteva zile Municipiul Pașcani a fost luat la măturat, de către muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală, dar și de beneficiarii de la 416, cei care au venituri mici și primesc ajutor bănesc de la Primăria Pașcani. Pentru câteva sute de lei, ei trebuie să muncească în folosul comunității câteva ore. Mai mult, administrația locală din Pașcani a precizat că pentru înfrumusețarea orașului vor fi plantate mii de fire de flori.

  Temperaturile ridicate din ultimele zile a schimbat planul administrației din Pașcani. Curățenia orașului a început mai devreme decât în alți ani. Astfel, dis de dimineață cei responsabili au luat la măturat și curățat orașul. Zilnic în jur de 20 de persoane mătură străzile, trotuarele și spațiile verzi.

  S-a început cu zona centrală, urmând cartierele dintre blocuri, din zonele Deal și Vale, alături de parcurile pentru copii și cel central.

  Și pentru că primăvara este anotimpul florilor, responsabilul de la Seră a pregătit pentru acest an 45 de mii de fire de flori, de la petunii până la salvii sau dalii. În prima faza vor fi jumătate din numărul stabilit de flori. Rondurile din oraș acum sunt pregătite de către muncitori.

  De asemenea, pentru că a avut un impact frumos asupra oamenilor, și în acest an vor fi ghivece cu flori, pe verticală, în zonele centrale și posibil în Parcul Peștișoru.

  Pentru Campania de primăvară de curățenie a orașului se ocupă peste 250 de persoane de la Gospodarie Comunala, Eco Salubritate si beneficiarii venitului minim garantat.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet