21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Zeci de participanţi la Cupa 1 Decembrie la tenis de masă, ediţia a V a

Iubitori de tenis de toate vârstele şi-au arătat pricepererea şi îndemânarea într-o nouă ediţie a Cupei 1 Decembrie la tenis de masă. Evenimentul a avut loc sâmbătă, de la ora 9.00 în Sala de Sport de la Colegiul „Sadoveanu”. La sfârşitul competiţiei cei mai buni au fost premiaţi.

Participare impresionantă la Cupa 1 Decembrie la tenis de masă, ediţia a V a. Aproximativ 80 tenismeni amatori cu vârste cuprinse între 10 – 65 ani şi-au arătat îndemânarea şi au luptat pentru titlul de cel mai bun jucător la categoria de vârstă de care aparţine.

Participanţii, echipaţi corespunzător au fost împărţiţi pe categorii de vârstă, după care s-a dat startul jocului. După zeci de minute în care au încercat să ţină cât mai mult mingea pe masă, cei care au reuşit performanţa au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi premii în bani.

Chiar dacă nu au obţinut un loc pe podium şi ceilalţi concurenţi au primit diplome de participare din partea organizatorilor.

Suma alocată din bugetul local pentru acest eveniment a fost de 7.015 lei. Din aceşti bani au fost cumpărate mingi de tenis, afişe, diplome, cupe, iar participanţii de pe primele locuri de la fiecare categorie au primit sume între 100 – 200 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow