17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Zeci de oameni s-au adunat la „Ziua Comunei Stolniceni-Prajescu”

Duminica, 26 mai a.c., a avut loc prima editie a Zilei Comunei Stolniceni-Prajescu. Au cantat artisti renumiti, formatii muzicale, elevii din comuna dar si din Pascani si s-a organizat pentru prima data Cupa Fotbalului intre scolile Bratesti, Cozmesti si Stolniceni-Prajescu.

Sirul de activitatii a inceput in jurul orei 09:00 pe terenul de fotbal din spatele Casei Tineretului. Elevii din cele trei scoli din comuna s-au intrecut intr-un campionat de fotbal. Incepand cu ora 15:00, oficialitatile locale au declarat deschisa sarbatoarea. Astfel, in prezenta primarilor de la Tatarusi si Miroslovesti, a senatorului Sorin Lazar si a unui sobor de preoti, edilul, Costel Hugeanu a inmanat diploma de cetatean de onoare unui om de afaceri, cu locul natal din comuna, Mihai Miron. Apoi, fiecare a tinut cate un discurs despre aceasta zi importanta pentru Stolniceni.

Au fost declarati apoi si castigatorii trofeului la fotbal: Scoala Stolniceni a luat locul I, Bratesti, locul II iar Cozmesti, locul III, fiind premiati cu diplome pentru rezultatele obtinute.

Dupa toate formalitatile a urmat un adevarat spectacol. Cu toate ca vremea nu a tinut cu localnicii, deoarece a plouat din abundenta, nimeni nu a ratat cantecele formatiei lui Danut Punei, orchestrei Hanul Dragusenilor, elevilor de la Clubul Copiilor Pascani si traditiile rusilor-lipoveni. Minute in sir oamenii au stat nemiscati cu umbrelele deshise urmarind talentele locale.

In jurul orelor 17:00 si-au facut aparitia si artisti din tara. Este vorba despre Cristian Rizescu, Nek, Mioara Velicu, Petrica Stoian Matu, Formatia Nemuritorii, Maria Buzoianu si Teodora Barsan. Intreaga sarbatoare s-a incheiat cu un frumos foc de artificii aproape de miezul noptii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow