21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Zeci de internări din cauza poleiului de pe străzi

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
credius.ro
creditprime.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

După temperaturile scăzute şi precipitaţiile din aproape toată ţară, cele mai multe dintre străzi şi drumuri s-au fost transformat în patinoare. Aşa se face că românii sunt supuşi unui adevărat test de echilibristică atunci când ies din casă. Cei care îl pică ajung la Urgenţă cu fracturi la mâini sau picioare.

spital hirlau

Gheaţa şi poleiul sunt inamicii principali ai românilor, zilele acestea. Neatenţia, mişcările bruşte sau faptul că nu au experienţă unor patinatori i-au adus pe cei mai mulţi la Urgenţă, cu fracturi.

La Hîrlău, multe dintre victime sunt bătrâni, care nu mai au mobilitatea din tinereţe. La Spitalul Orăşănesc secţiile de Radiologie şi Chirugie sunt pline cu pacienţi policontuzionați sau diferite traumatisme suferite după ce au căzut pe gheaţă. Nici cei tineri nu sunt, însă, ocoliţi de ghinion.

Administraţia locală din Hîrlău spune că în aceste zile angajaţi de la Primărie alături de persoanele care beneficiază de ajutor social curată străzile şi trotuarele.

zapada trotur

Şi poliţiştii locali din Hîrlău au mers în aceste zile la agenţii economici pentru a le comunica obligaţia de a curăța trotuarul din faţa magazinului astfel riscând să primească amenzi.

Aglomeraţie şi în saloanele de Ortopedie de la Paşcani. Azi dimineaţă, în câteva ore, zeci de oameni au ajuns la C.P.U.  pentru a primi îngrijiri medicale după ce au căzut pe gheaţă.

Medicii spun că o fractură îi poate țintui pe oameni la pat chiar şi câteva luni bune.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI