8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Zeci de elevi din Paşcani prinşi de poliţişti în timp ce chiuleau de la ore

Politistii de ProximitateÎn ziua de 30.10.2013, între orele 09:00 – 15:00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat activităţi preventive în unităţile de alimentaţie publică amplasate în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar precum şi în parcurile din mun. Paşcani, jud. Iaşi, în vederea combaterii şi prevenirii absenteismului şcolar.

Astfel, au fost efectuate controale la un număr de 6 unităţi de alimentaţie publică, fiind identificate şi legitimate 40 de persoane din care 32 elevi care frecventează cursurile a diferite unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Paşcani.

Au fost făcute înştiinţări către unităţile de învăţământ ale celor 32 de elevi urmând ca, în cazul în care aceştia absentau de la orele de curs, fiecare unitate de învăţământ să ia măsurile disciplinare faţă de aceştia, conform regulamentelor interioare.

De asemenea, la Liceul Economic “Nicolae Iorga” Paşcani, a fost prezentat un caz de absenteism şcolar al unui elev care a fost depistat cu ocazia acţiunii.

Prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar reprezintă o prioritate a poliţiştilor de proximitate , iar acţiunile se organizează zilnic, pe raza întregului judeţ.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow