More

  Zeci de copii au gătit pentru bătrânii din Târgu Frumos

  Array

  Eveniment inedit intr-o comuna din imprejurimile orasului Targu Frumos. Zeci de copii au preparate bucate de post, pentru batranii singuri dintr-un centru de zi. Parintele din sat le-a donat toate alimentele necesare pentru gatit.

  micii bucatari4

  Aproape 40 de elevi din comuna Ion Neculce, de langa Targu Frumos, au gatit astazi mancare de post pentru batranii saraci dintr-un centru de zi. Initiativa a apartinut parintelui din satul Gănesti, care le-a pus la dispozitie toate alimentele necesare din propria gospodarie.
  Copiii, cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, au venit cu bucurie la casa sociala din sat, unde a avut loc evenimentul. Totul s-a transformat intr-un concurs de gatit. S-au format sase echipe si s-au ales meniurile.

  micii bucatarii3

  Micutii au gatit fasole batuta, salata de vinete, supa de rosii si ciorbe de post. Un bucatar a fost tot timpul cu ochii pe ei.
  Echipele au fost ajutate si de o persoana adulta. Au primit sfaturi cum sa faca cea mai gustoasa mancare si sa castige concursul.

  micii bucatarii2

  Dupa ce fiecare si-a facut meniul ales, micii bucatari au trebuit sa ghiceasca si ingredientele folosite de concurenti. La finalul activitatii, sefii echipelor au dus mancarea la batranii din centrul Sf Parascheva din Targu Frumos.

  micii bucatari

  Mentionam ca activitatea a facut parte dintr-un proiect intitulat „Sa ai inima Mariei intr-o lume a Martei”, organizat de Parohia „Sfintii Imparati Constantin si Elena” Ganesti, care se desfasoara pana la sfarsitul lunii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI